Boudoir a Butikomban

A mongol divat meghódítja a világot!

Ariunaa Suri feltörekvő, mongol ruha designer a jövő héten mutatja be 2014-15-ös téli kollekcióját a tokiói Mercedes Benz Fashion Week-en. 1613974_688639844522110_1096276558_n

Egzotikus és izgalmas a számunkra, hogy vajon milyen lehet az Ulanbatori divatműhely munkája. Nos meglepődhetünk, mert a divattervező hölgy hatalmas sikereket ér el egymás után. Németországban tanult, s számos divatháznál fordult meg munkatársként, dizájnerként. Milánóban divat és zenei show-k szervezésére és kivitelezésére kérték fel. 2011-ben úgy döntött, hogy saját portfóliót tervez és kilép a divatbemutatók színpadára. Létrehozta saját márkáját. Jól tette.

col13Ruháit a mongol népi irányzat ihleti, melyet izgalmasan kever a nyugati divat klasszikus elemeivel. Inspirálja a keleti és a nyugati kultúrák közötti különbség. Az általa tervezett kollekciójának anyagában hangsúlyt kap a kasmír, a gyapjú és a bőr, mint a hagyományos mongol ruházkodás alapvető anyagfelhasználása.

A mongol népi motívumok és a hagyományos viselet elemei rendre 1-largemegjelennek az általa tervezett ruhákon. Előszerettel használja a visszafogott színeket, melybe itt-ott kap csak helyet egy-két erőteljesebb szín, feldobva az outfit-et. A ruhák asszimetriája a szabás különlegességét hangsúlyozza.

Kollekcióját nézve, minden esélye megvan a nemzetközi elismerésre, de sikereit látva, elmondhatjuk, hogy már elindult ezen az úton. Hordható, szép ruhákat tervez.

 

 

 

Catalog11B1

B21col19

 

 

Aki éppen Ulanbatorban jár, a címe:

Sukhbaatar District

4th Khoroo

21b-17 Ulaanbaatar-14250

Mongolia

Sok sikert kívánunk!

 

Üdv Mindenkinek: Andi

 

 

 

 

 

 

 

 

Források: ariunaasuri.com; eurazsiaport.hu

 

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zsánna says:

    Egyetértek Dáviddal,
    finom, nőies, természetesen szép, biztosan nagyon kedvelt lesz a munkáival.

  2. Дэвид Иосиф Станислав says:

    Egeszen tetszik. Bar ez nalunk Oroszorszagban az Ural mellett mar nem uj. De ferfi szemmel otletesnek vonzonak es meg is elegansnak tartom. El tudnam nezni a paromon! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!