Boudoir a Butikomban

Szeressd idén is a bohém stílust 7 ok miatt!

Milyen is a bohém stílus? Talán leginkább az 1960-as évek végére jellemző hippi öltözködés és az ezt motíváló teljes szabadság jelenik meg benne. Éppen ezért rendkívül szerethető és hordható. A vezető divatházak kollekcióiban is rendre megjelenik. Ez az első érvem, hogy miért ajánlom Mindenkinek. Donna Karan

1. Idén is divat!

A 2014-15-ös szezonban nagy kedvencem Anna Sui ruháit ismét áthatja a bohém sikk. Amúgy Ő az a tervező, aki ezt a stílust előszeretettel veszi elő időről időre, s fantasztikus cuccokat készít. De idén a Chanel, Donna Karan, Isabel Marant ilyen kollekciót is tervezett.

Anna Sui  Anna Sui2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. A legolcsóbban beszerezhető!

De az első ponttal szemben azért lehet a legjobban szeretni ezt a stílust, mert aBuffalo-Exchange-NYC-East-Village-6 legolcsóbb módon tudunk összeállítani nagyon ütős szetteket. Tudniillik a legjobb darabokat turkálókban tudjuk összevadászni. Ha kitartóan járjuk a second handeket, vintage boltokat igazi kincsekre lelhetünk fillérekért.

 

 

 

 

 

 

 

3. Nem korfüggő!london_street_style_15-82416022

Az a nagyon jó, hogy lehetünk akár 20, akár 60 évesek, bátran öltözködhetünk így, csak arra kell vigyázni, hogy idősebbként a korunknak megfelelő darabokat válogassuk össze, szóval a minit, az erős dekoltázst hanyagoljuk, inkább a lengébb (ápol és eltakar) ruhákat részesítsük előnyben!

 

 

 

 

 

 

b17c0a03f08ddfe2e6efb4f6aafb0b93

4. Mindig egyedivé és különlegessé tesz!

Amiatt, hogy nem az aktuális trendhez köt minket, és az úgynevezett bohém ruhadarabok viselése általában megkülönböztet minket az aktuális, átlag divatot hordó többiektől, mindig egyedivé, feltűnővé teheti megjelenésünket!

 

 

 

 

 

 

568f31b3ff4dec99729d09e8049633a0

5. Szabadon variálható!

Megférnek egymás mellett a rövid vagy hosszú szoknyák, ruhák, tornacipők, kalapok, kendők, mellények, kis és nagy táskák, tarisznyák, western csizmák, platform szandálok, a szűk vagy a széles szárú nadrágok. Keverhetjük a színeket, a mintákat bátran, szabadon. De ha csak egy egyszerű farmer, póló mellé egy rojtos mellényt felveszünk, már kicsit a bohém irányba vihetjük el megjelenésünket.

 

 

 

 

 

6. Időtálló, nem divatfüggő!48bb270dec9b6d5c609297c317db2c9a

Az is jó, hogyha beszerezzük a nekünk tetsző darabokat, akkor bármikor, bármeddig felvehető, mivel soha nem megy ki a divatból! Szóval addig hordhatjuk, amíg meg nem unjuk!

 

 

 

 

 

 

7. És a legjobb a sok-sok bizsu!!!!!!deeaf0cd239932cbf6698d0032fa2053

A bohém stílushoz hozzátartozik a sok kiegészítő, a feltűnő nagy bizsuk fémből, féldrágakövekből, fából, csupa természetes anyagból. Fontos kiegészítő még a kendő, a poncsó, a kalap, a tarisznya, a bőr táskák, a weszkó csizmák, a hajpánt, a virágmotívumú bármi.

 

 

 

 

 

 

 

Shbz-isabel-marant-ad-comp-xlzóval Mindenkinek ajánlom, aki egyedivé tenné öltözködését, szeretne kitűnni az egyendivat diktálta unalmas tömegből.

Viszont nagyon kell vigyázni, nehogy túlzásba essünk. Aki először próbál ilyen szettet összeállítani magának, csak lépésről lépésre bontogassa a szárnyait!hbz-sienna-miller-boho-chic-splash-rex-photos-xl

Kalandra fel!

Éljen az öltözködés szabadsága!

 

 

Üdv Mindenkinek: Andi

 

 

 

 

 

 

b3f12b2499cff44dfaeb18dd85cae68d

Aki szeretne egy ingyenes stílustanácsadást, küldjön egy egész alakos fotót az info@butikom.hu e-mail címre, a Butikom stylist hamarosan válaszol.

Pontosabban a hamar az nem nagyon hamar, mert kb. 1 hónapos késésben vagyunk, olyan sok e-mailt kell megválaszolnunk!

Kérjük türelmeteket!

Köszönjük!

 

 

 

 

Fotók: Pinterest, Fashionista

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!