Boudoir a Butikomban

Design körkép - tavaszi zsongás

Tavasszal nem csak a természet, de a magyar tervezők által megálmodott ékszerek, ruhák és más kiegészítők is életre kelnek. Összegyűjtöttünk néhány izgalmas újdonságot, nehogy lemaradjunk bármiről is.

Régi – Új Kiállítótér

Mindenekelőtt a legfontosabb esemény, hogy Budapest szívében, az Erzsébet téren, új köntösben ismét megnyílt a Design Terminál.1970759_764196153604527_1533752013_n

A megújult épület, idén közel háromszáz rendezvénynek ad otthont. Rendezvényhelyszínként megnyílik a második emeleti terasz, valamint kibővül a konferenciaterem is. A földszinten a Terminál étterem és Gastroshop kap helyet. Mindemellett egy mobil pavilonnal is bővült a Design Terminál, amelyet kiállítások és workshop-ok rendezésére használnak.

Gyönyörű kézzel festett porcelán ékszerek – ZEMA

Az idei év nagy felfedezettje a porcelánból készült ékszereket gyártó ZEMA. A festő- és szobrászművészekkel együttműködő manufaktúra Aero kollekciója nagy sikerrel debütált a London Fashion Week-en.ZEMA-LFW-collage-3

A ZEMA portfóliója folyamatosan bővül, a népi motívumok mellett kortárs művészek alkotásai is megjelennek az ékszereiken. A festőművészek a megálmodott motívumokat 18-21 karátos arany, vagy színvilágtól függően 23 karátos platina használatával, kézzel viszik fel az ékszerek felületére. A magyar közönség számára az új kollekciókat egy rövid, de hangulatos divatshow keretében mutatták be a Symbol-ban.ZEMA8

 

 

 

Csodaszép medál a képen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Letisztult színek és formák – ZAGABO

Az elmúlt években egyre ismertebbé váló, pret-a-porter stílusban tervező ZAGABO, 2014 tavaszán, a Tőle megszokott tarka vonal után, új irányt vett, és az északi tengerpartokat, a Skandináv letisztultságot jeleníti meg új női és férfi kollekciójában.

1139 zagabo

 

A Simpl női kollekció domináns színei a fekete, a sötétkék, a szürke és a bézs, amelyet egy-egy darabban tör meg a türkiz, a halványkék.

Ezek a színek nemcsak az Északi-tenger mélykékjét, parti fövenyének bézs homokját, és kavicsainak sokárnyalatú szürkeségét idézik, de harmonizál az új férfikollekcióval is.

 

 

 

 

1149 zagabo1224 zagabo

 

NON+ debütálás

A NON+ megnyitotta flagship üzletét a Madách Imre úton. Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező divatmárkájának 2014-es tavaszi kollekcióját az egyszerű vonalak, vagány megoldások, és a visszafogott színvilág jellemzi.DSC_0092 non+

 

A NON+ ruhák limitált darabszámban készülnek, kiváló minőségű anyagokból, kézzel szabják, varrják.

A boltban helyet kapott Karcsi papírboltja és az Athome Shop Pip Stúdió, s egymást kiegészítve teremtenek ízléses kínálatot a nagyközönség számára.

Év végéig válogathatunk a ruhák mellett, a különleges kiegészítők között is.

 

 

 

10168025_439659329471205_1907848642858241613_n Karcsi papírboltja

 

 

 

 

 

shopnon athome

 

A tavasz valódi zsongással tört ránk, nincs más dolgunk, minthogy belevessük magunkat a sok-sok designer újdonság közé !

 

 

 

Üdv Mindenkinek: Andi

Köszönet az infókért a www.lounge.hu szerkesztőjének, Ötvös Veronikának!

 

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!